Frederiksdal Kirsbaervin Wine 0.5L
Frederiksdal
0.5 l
169,00 kr.
(338,00 kr. / 1 l.)
In stock
For at opnå det utrolige spark af frugter vildgæres de sure kirsebær i 2-4 dage, så snart høsten er i hus. Herefter får vinen lov til at udvikle sig i ståltanke, inden den et år senere tappes direkte på flasker. Dette er den bedste måde at bevare de sure kirsebærs intense aroma og smag på. I vores Frederiksdal-vin er der masser af kraft bag de sure Stevnsbær-kirsebær. De fleste af kirsebærrene høstes fra vores yngre træer ved Skælstrupmark, hvilket giver dem friskhed og frugtsmag, men nogle høstes fra vores ældste træer ved Nielstrupmark, hvilket giver dem fylde og mere intensitet.
Trade name | Cherry wine |
Item No. | 1016840 |
Wine region | Lolland |
Country of origin | Danmark |
Alcohol by volume [% AbV] | 15.0 |
Manufacturer information | Frederiksdal Kirsebaervin A/S,Frederiksdalvej 30,4912 Harpelunde,DK |
Fresh cherries
Marrying sweetness, fruity full-bodiedness and clean crispness, Frederiksdal 2013 is a perfect pairing for classic hard sheep’s or cow’s milk cheeses and an interesting partner for robust meat dishes. It’s also a unique match for blue cheeses or hearty desserts made with plain chocolate or no-cook red and black berry jam, because the wine’s acidity cuts through the creaminess/sweetness. Frederiksdal 2013 benefits from a period of decanting before serving and, if stored in a cool place, can be left to stand for one week or two without the aroma or flavour being compromised.