Frederiksdal Kirsebærvin 0,5L
Frederiksdal
0,5 l.
169,00 kr. inklusive moms
(338,00 kr. / 1 l.)
På lager, tilgængelig med det samme
For at opnå det utrolige spark af frugter vildgæres de sure kirsebær i 2-4 dage, så snart høsten er i hus. Herefter får vinen lov til at udvikle sig i ståltanke, inden den et år senere tappes direkte på flasker. Dette er den bedste måde at bevare de sure kirsebærs intense aroma og smag på. I vores Frederiksdal-vin er der masser af kraft bag de sure Stevnsbær-kirsebær. De fleste af kirsebærrene høstes fra vores yngre træer ved Skælstrupmark, hvilket giver dem friskhed og frugtsmag, men nogle høstes fra vores ældste træer ved Nielstrupmark, hvilket giver dem fylde og mere intensitet.
Varemærke | Kirsebærvin |
Varenr. | 1016840 |
Vinregion | Lolland |
Oprindelsesland | Danmark |
Alkohol efter volumen [% vol.] | 15.0 |
Oplysninger om producent | Frederiksdal Kirsebaervin A/S,Frederiksdalvej 30,4912 Harpelunde,DK |
Friske kirsebær
Med sin kombination af sødme, frugtagtig fylde og ren sprødhed er Frederiksdal 2013 det perfekte valg til klassisk faste oste af fåre- eller komælk og en interessant ledsager til robuste kødretter. Den er også et unikt match til blåskimmeloste eller fyldige desserter med almindelig chokolade eller ukogt marmelade af røde og sorte bær, da vinens syre skærer gennem den cremede/søde smag. Frederiksdal 2013 bliver bedre, hvis den dekanteres et stykke tid, før den serveres, og hvis den opbevares køligt kan den stå en uge eller to uden at miste hverken smag eller aroma.