Masi, Nectar Campofiorin, Rosso Verona, IGT, tør, rød (dobbeltpakke) 2 x 0,75L
Masi
1,5 l.
259,00 kr. inklusive moms
(172,67 kr. / 1 l.)
På lager, tilgængelig med det samme
Nektaren i Valpolicella kommer helt sikkert fra Corvina-druerne. De to andre sekundære druesorter, Rondinella og Molinara, giver henholdsvis struktur og krydderi og syrlighed, men Corvina giver den blødhed og det skær af kirsebær, som er typisk for vine fra Verona-regionen. Nectar Campofiorin er fremstillet på baggrund af netop denne viden, og Corvina er den eneste drue, der er behandlet med appassimento-teknikken i forbindelse med fremstillingen af denne vin.
Varemærke | Vin |
Varenr. | 1322724 |
Druesort | Corvina o.a. |
Vinregion | Veneto |
Produktionsområde | Veneto |
Oprindelsesland | Italien |
Alkohol efter volumen [% vol.] | 13.5 |
Oplysninger om producent | Masi Agricola Spa,Via Monteleone 26,37015 Gargagnano di S.Ambrogio di Valpolicella,IT |
Advarsler | Drik altid med omtanke. |
75 % Corvina og Corvinone, 20 % Rondinella, 5 % Molinara.
Allergener: Indeholder sulfitter.
Lys, rubinrød farve. Elegante aromaer af moden, rød frugt og krydrede strejf af sort peber med nelliker på næsen. Fyldig og velstruktureret på ganen med bemærkelsesværdige, men meget smidige tanniner. Meget forfriskende og med god syrlighed. Lang eftersmag med tilbagevendende krydrede noter ved afslutningen.