• Login New customer? Register now

    Create an user account and get benefits with Heinemann & Me:

    10% Welcome Discount​
    Collect Me loyalty points​
    75 DKK Birthday Coupon

Please check your details in the fields marked in red.
Age verification

In order to access the following products and content,
you must be at least 18 years old.

Are you at least 18 years?

No

Dreissigacker, Aulerde, Rheinhessen, QbA, tør, hvid (økologisk) 0,75L

Dreissigacker

0.75 l.

1.549,00 kr.   

(2.065,33 kr. / 1 l.)

Click & Collect

  • CPH - Click & Collect

Notify me

As soon as this item can be ordered again, we will notify you by e-mail.

Your e-mail address will be deleted as soon as we have informed you that the item is available again, but at the latest automatically after three months.

Over tid har Aulerde Riesling afsløret delene af dens komplekse tilblivelse. De 30 år gamle vinstokke fra Aulerde, den mineralrige jord og det unikke mikroklima i denne bemærkelsesværdige vin fra en enkelt mark i Westhofen kombineret med tør, varm sommer i 2015 har frembragt en udtalt finesse, kompleksitet og friskhed i Aulerde Riesling 2015. Som med alle vores vine udviklede vi denne Riesling med præcision med det formål at fremvise egenskaberne fra placeringen og jordarten, samt årgangens typiske træk. Efter flere års aftapning i vores kældre, fremviser Aulerde Riesling disse egenskaber endnu mere fremtrædende. Resultatet er en strålende og spændende Riesling - tæt, med mange facetter og stadig under udvikling.

Seal of quality DE-ÖKO-022.276-0033501.2023.001

Trade name Vin
Item No. 1629335
Grape variety Riesling
Wine region Rhineland-Palatinate
Production area Rheinhessen
Country of origin Tyskland
Manufacturer information Dreissigacker Wein GmbH,Untere Klinggasse 4,67595 Bechtheim,DE
Special characteristics vegansk
Warnings Drik med omtanke.
Storage conditions Opbevares tørt og køligt.

Riesling

Allergens: Indeholder sulfitter.

Denne Aulerde Riesling ønsker at blive serveret til friske og komplekse retter. Dens egen sarthed og kompleksitet kommer til deres ret, for eksempel med en sashimi af havbrasen med ponzu og nøddesmør.